е асистент по химия в .Татуировките са невероятно често срещана форма

...
 е асистент по химия в .Татуировките са невероятно често срещана форма
Коментари Харесай

Какво има в мастилото за татуировки? Експертът казва, че потенциално тревожните добавки не са били посочени на опаковката

 е помощник по химия в .

Татуировките са необикновено постоянно срещана форма на непрекъснато себеизразяване, която датира отпреди хиляди години. Повечето художници на татуировки следват строги здравни и санитарни разпореждания, тъй че може да приемете, че мастилата за татуировки също са деликатно контролирани.

Но както демонстрира работата, осъществена от моя екип от откриватели по химия, до 90% от мастилата за татуировки в Съединени американски щати може да бъдат неправилно етикетирани. Това не е просто случай на изчезнал пигмент или нищожно противоречие. Тези мастила съдържаха евентуално тревожни добавки, които не бяха посочени на опаковката.

дайте на татуировките техния цвят и някакъв тип притежател за този пигмент. Преди 20-ти век пигментите, употребявани при татуирането, включват пепел, въглен, минерали или други естествени материали. Около средата на 20-ти век обаче татуистите стартират да вършат свои лични мастила, употребявайки синтетични пигменти и багрила.

Днес съвсем всички пигменти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР